Services

De dienstverlening van Saes Logistiek omvat:

Expresse Services

Indien u Expresse Services wenst, wilt u natuurlijk dat uw zending, snel, voordelig en dus tegen de beste condities afgeleverd wordt. Dan wilt u kunnen vertrouwen op een perfecte afhandeling en daarmee zijn wij u graag van dienst!

Economy Services

Indien u Economy Services wenst, wilt u natuurlijk dat uw zending tegen de beste prijs afgeleverd wordt. leverheid is dan niet van directe belang. Uiteraard kunt u ook hierin vertrouwen op onze ondersteuning!

Luchtvracht

Indien u kiest voor luchtvracht, zijn de internationale koeriers niet interessant vanwege een te hoge prijs of ontbrekende mogelijkheden. Saes Logistiek kent de weg naar de juiste oplossingen hiervoor! Wij vergelijken en onderhandelen met diverse luchtvrachtorganisaties voor de beste prijs en zorgen ervoor dat uw zending conform uw wensen tegen een scherp tarief vervoerd wordt. Of het nou om import of export zendingen gaat, wij vinden de juiste oplossing voor u!

Zeevracht

Als zeevracht gewenst is, gaat het meestal om een omvangrijke zending, een levering, export of import, van of naar een verre bestemming. Levertijd heeft niet de hoogste prioriteit, luchtvracht is te kostbaar of biedt geen mogelijkheden. Of het nou om een paar palletplaatsen gaat of een volledige 40ft container, Saes Logistiek kent de weg!

Europees wegtransport

Europees wegstransport wordt meestal ingezet voor het transport van pallets of pakketten waarbij de levertijd niet van het grootste belang is. Naar vrijwel ieder Europees land bieden wij diverse mogelijkheden om zendingen geheel volgens uw wensen geleverd te krijgen.

Orderfulfillment

Voor bedrijven die veelal middels webverkoop hun producten afzetten bieden wij diverse logistieke diensten, Of het nou gaat om opslag, orderverwerking, verzending of het maken van rapportages, Saes Logistiek is voor uw organisatie van toegevoegde waarde en zorgt ervoor dat u uw handen vrij heeft en dat u zich volledig kunt toeleggen op wat voor uw bedrijf van belang is.